Χειροποίητα Κορδόνια γυαλιών με ημιπολύτιμες πέτρες

Χειροποίητα Κορδόνια γυαλιών με ημιπολύτιμες πέτρες

Τα  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΓΥΑΛΙΩΝ από την εταιρεία TWINS ART  ήρθαν να ενθουσιάσουν κάθε γυναίκα και να γίνουν το απόλυτο αξεσουάρ για αυτό το   καλοκαίρι. Είναι σίγουρο πως φορώντας τα δε μείνει καμία γυναίκα απαρατήρητη. Ο συνδυασμός των ημιπολύτιμων πετρών και των μικρών γυάλινων χαντρών μαζί με τα διάφορα μεταλλικά στοιχεία είτε στο χρυσό χρώμα ή το ασημί,  δίνουν το ιδανικό αποτέλεσμα στην εμφάνισή σας.

Μην ξεχνάτε βέβαια και το λειτουργικό τους  μέρος , κατεβαίνουν  εύκολα τα γυαλιά όταν χρειάζεται χωρίς να είσαι αναγκασμένη κάθε φορά να τα τοποθετείς επάνω στο κεφάλι με κίνδυνο να χαλαρώνουν οι βραχίονες και να “ανοίγουν” τα γυαλιά με τα γνωστά αποτελέσματα.

Τολμήστε , λοιπόν , να  τα φορέσετε. Είναι περασμένα σε πετονιά για έξτρα αντοχή. Μαργαριτάρια , τυρκουάζ, αχάτης, νεφρίτης, λάβα, χρυσόλιθος είναι μερικές από τις ημιπολύτιμες πέτρες που χρησιμοποιούνται για να έχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα. Κατά μήκος σε όλα τα σχέδια είναι περασμένες μικρές γυάλινες χάντρες seed beads σε διάφορα χρώματα και έτσι αποφεύγετε τελείως το ενδεχόμενο το κορδόνι να μπλεχτεί κατά την χρήση. Έχει, επίσης , όλα τα τεχνικά στοιχεία για να φορεθεί και ως κόσμημα.

Share this post