Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Η επικοινωνία μαζί σας αποτελεί για εμάς μεγάλη χαρά. Για τη δική σας διευκόλυνση έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με τις πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τη λειτουργία του Twinsart.gr.

Για οποιοδήποτε άλλο ερώτημα, μήνυμα, παρατήρηση ή επισήμανση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ειδικής φόρμας στο τέλος της σελίδας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 2614 009120 ή απευθείας με e-mail στο info@twinsart.gr

Όχι, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε προσωπικό λογαριασμό για να παραγγείλετε στο twinsar.gr. Επιλέγοντας «guest checkout» κάνετε τις αγορές σας χωρίς την δημιουργία λογαριασμού. Ωστόσο, δημιουργώντας τον προσωπικό σας λογαριασμό, σας δίνετε η δυνατότητα να αποθηκεύσετε προσωπικά στοιχεία και διευθύνσεις αποστολής ώστε να μην χρειάζεται να τα γράφετε σε κάθε παραγγελία σας

Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό σας και να βάλετε καινούργιο! Θα μπείτε στην κατηγορία ο λογαριασμός μου, θα επιλέξετε αλλαγή κωδικού και αφού συμπληρώσετε το email με το οποίο έχετε ανοίξει λογαριασμό εμείς θα σας αποστείλουμε έναν σύνδεσμο. Θα πατήσετε επάνω στον σύνδεσμο και το σύστημα θα σας ζητήσει να αλλάξετε τον κωδικό σας!

Από το μενού στην σελίδα Λογαριασμός μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε στα στοιχεία αποστολής και επικοινωνίας σας!

Αν η παραγγελία σας έχει γίνει ηλεκτρονικά σε κάθε αλλαγή ενημερώνεστε αυτόματα με e-mail. Αν πάλι η παραγγελία σας έχει γίνει τηλεφωνικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2614009120 ώστε να ενημερωθείτε.

Οι επιστροφές και αλλαγές των προϊόντων πρέπει να γίνονται εντός 2 εβδομάδων από την ημέρα έκδοσης της απόδειξης. Δείτε την πολιτική επιστροφών και αλλαγών του e-shop μας

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε ένα μέρος από την παραγγελία σας ακόμη και ολόκληρη την παραγγελία σας, αρκεί να μην έχει φύγει από εμάς και να μην ανήκει στις ειδικές παραγγελίες!

Η ειδική παραγγελία αφορά ένα προϊόν που φτιάχνεται ειδικά για εσάς. Τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν αλλάζονται και απαιτείται η καταβολή ολόκληρου του ποσού προκαταβολικά. Ο χρόνος παράδοσης των ειδικών παραγγελιών ορίζεται από 10 έως 15 ημέρες.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάσει οποιοδήποτε πρόβλημα ακόμα και μετά το πέρας των 2 εβδομάδων εμείς είμαστε εδώ ώστε να το επισκευάσουμε ή να το αντικαταστήσουμε, ανάλογα με την περίπτωση! Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2614009120

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάσει οποιοδήποτε πρόβλημα ακόμα και μετά το πέρας των 2 εβδομάδων εμείς είμαστε εδώ ώστε να το επισκευάσουμε ή να το αντικαταστήσουμε, ανάλογα με την περίπτωση! Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2614014738

Η παραγγελία σας θα παραδοθεί μεταξύ 4 – 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία πληρωμής της. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2614014738 να ενημερωθείτε.

ην παραγγελία σας μπορείτε να την πληρώσετε με τέσσερις τρόπους. Δείτε αναλυτικά τους τρόπους πληρωμής στην αντίστοιχη σελίδα.