Αποστολή / Παράδοση

Ο τρόπος παράδοσης των προϊόντων είναι:

Αποστολή με Γενική Ταχυδρομική  και ACS Courier

Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμος μόνο για αγορές στο εσωτερικό της Ελλάδας. Τα προϊόντα τα λαμβάνετε στην διεύθυνση που δηλώσατε, μέσω εταιρειών courier και πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας τη στιγμή της παραλαβής.

Στην περίπτωση που σταλεί η παραγγελία με την υπηρεσία της αντικαταβολής και ο παραλήπτης -τρια δεν παραλάβει την παραγγελία του/της που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της εταιρείας μας, δε δύναται να εξυπηρετηθεί στο μέλλον με τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής. Για να σταλεί η παραγγελία θα χρειαστεί να επιλέξει τρόπο πληρωμής είτε μέσω χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας ή με κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας.

Με την ηλεκτρονική αποστολή της παραγγελία σας σε εμάς λαμβάνετε με e-mail αντίγραφο της παραγγελίας σας και λεπτομέρειες με το ακριβές ποσό της συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής.

Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν το κατάστημά μας και όχι τον πελάτη για παραγγελίες άνω των 40 ευρώ, με την προϋπόθεση ότι θα επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την άμεση τραπεζική κατάθεση, την πληρωμή με κάρτα είτε μέσω paypal. Στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά.

Αμέσως μόλις φύγει η παραγγελία σας από εμάς, θα λάβετε e-mail στα στοιχεία που μας έχετε δώσει που θα σας ενημερώνει για τον αριθμό φορτωτικής με τον οποίο μπορείτε να την αναζητήσετε στο site της Γενική Ταχυδρομική ή στο site της ACS Courier.

Όλες οι παραγγελίες που παραδίδονται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες (εντός Ελλάδος) από την ημερομηνία αποστολής των προϊόντων, για τα προιόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα. Για αποστολές εκτός Ελλάδος ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη χώρα αποστολής. Σημειώστε ότι τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες δεν υπολογίζονται ως εργάσιμες ημέρες καθώς επίσης και ότι υπάρχει περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής σας σε περίπτωση απεργιών ή άσχημων καιρικών συνθηκών.