Αποστολή / Παράδοση

Ο τρόπος παράδοσης των προϊόντων είναι:

• Αποστολή με ΕΛΤΑ courier και Γενική Ταχυδρομική.

Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμος μόνο για αγορές στο εσωτερικό της Ελλάδας. Τα προϊόντα τα λαμβάνετε στην διεύθυνση που δηλώσατε, μέσω εταιρειών courier και πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας τη στιγμή της παραλαβής.

Με την ηλεκτρονική αποστολή της παραγγελία σας σε εμάς λαμβάνετε με e-mail αντίγραφο της παραγγελίας σας και λεπτομέρειες με το ακριβές ποσό της συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής.

* Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν το κατάστημά μας και όχι τον πελάτη για παραγγελίες άνω των 40 ευρώ

Αμέσως μόλις φύγει η παραγγελία σας από εμάς, θα λάβετε e-mail στα στοιχεία που μας έχετε δώσει που θα σας ενημερώνει για τον αριθμό φορτωτικής με τον οποίο μπορείτε να την αναζητήσετε στο site της ΕΛΤΑ Courier (https://www.elta-courier.gr/search) ή στο site της Γενικής Ταχυδρομικής (https://www.taxydromiki.com/track)

Όλες οι παραγγελίες που αποστέλλονται  παραλαμβάνονται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες (για παραδόσεις εντός Ελλάδος) από την ημερομηνία αποστολής των προϊόντων, για τα προιόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα. Για αποστολές εκτός Ελλάδος ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη χώρα αποστολής. Σημειώστε ότι τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες δεν υπολογίζονται ως εργάσιμες ημέρες καθώς επίσης και ότι υπάρχει περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής σας σε περίπτωση απεργιών ή άσχημων καιρικών συνθηκών.